Paard&Organisatie | PODCAST MET IRIS EN GERARD

Vooruitblik naar het nieuwe wedstrijdseizoen!

Vanaf 1 april lonkt het nieuwe wedstrijdseizoen in de buitenlucht. Een dergelijk vooruitzicht is altijd al fijn en met het afscheid van alle beperkende coronamaatregelen helemaal aanlokkelijk. Verlost van coronabeperkingen en met alle vernieuwingen en activiteiten die staan te gebeuren in de top- en breedtesport gingen we graag het gesprek aan met technisch directeur Iris Boelhouwer en manager wedstrijdsport Gerard Arkema.  

Tekst Peter van Pinxteren Beeld Arnd Bronkhorst en Esther Bos

Iris Boelhouwer: ‘We zijn eigenlijk net terug uit Tokio, maar dit jaar is direct weer ongelofelijk belangrijk’

Gerard Arkema: ‘We gaan de eerste concrete voorbeelden zien van wat we bedacht hebben in het kader van de vernieuwing van de wedstrijdsport’

Het dubbelinterview met Iris en Gerard vond plaats in de periferie van The Dutch Masters – Indoor Brabant Horse Show in Den Bosch. Deze locatie was symbolisch voor dit gesprek. Waarom dat zo is, komt voorbij in de podcast met Iris en Gerard. Hierin besteden we ruim aandacht aan alle vernieuwingen binnen de KNHS wedstrijdsport vanaf 1 april en verder, en aan het vooruitzicht op wat een volwaardig seizoen vol prachtige topsport en wereldkampioenschappen belooft te gaan worden. Luister mee en je bent weer helemaal op de hoogte!