paris en skye morssinkhof staan samen tussen het groen van de natuur voor de modeshoot

Zomerse sferen

Zomer, yes! Dat betekent dus lekker veel naar buiten, misschien een rit langs het strand, trainen in je korte mouwtjes en natuurlijk op wedstrijd in je nieuwe set van hippe, ademende stoffen. Wij doen vast wat toffe suggesties voor een zonnig en fashionable seizoen.

Tekst Lilianne van den Brekel Beeld Sushilla Kouwen

Kristy zoekt even de koelte op in deze wedstrijdset van HORKA. "Ook als het warm is, blijf ik koel in deze rijjas", deelt Kristy. "Hij is heel ademend en ook elastisch, waardoor ik vrij kan bewegen." Rijjas: Majestic in blauw, wedstrijdshirt: Classy in wit, rijbroek: Kiana in wit, rijlaars: Anna Adult in zwart, veiligheidshelm: Sparrow in blauw.

kristy snepvangers draagt complete wedstrijdoutfit van horka inclusief helm die ze in haar schoot heeft liggen

Maud schittert in deze set van Back on Track, met shirt Olivia en rijbroek Katie FS. Aaron (een van onze braafste paardenmodellen ooit!) laat zich zien in het NC oornetje en NC zadeldek, beide ook van Back on Track.

Skye showt een mooie wedstrijdset van Ariat. ‘Ik vind zo’n korter rijjasje wel mooi.’ Deze rijjas Galatea Show Coat is er in regular en long. Skye draagt hier regular. Top: Aptos Show Shirt, rijbroek: Tri Factor Grip Full Seat Breech, laarzen: Palisade Tall Riding Boot.

skye morssinkhof draagt een complete wedstrijdoutfit van ariat
kristy snepvangers en maud de reu aaien schimmel tijdens modeshoot

Een mouwtje is ook in de zomer vaak wel lekker, vindt Kristy, zoals aan dit Performance Vest Sunrise in paars van HORKA. Haar rijlegging Star in zwart is ook van HORKA. "Een heel fijn vest dit. En die kleur! Love it."

Geen fan van knalkleuren of dierenprints? Keep it simple met dit classy shirt Ophelia van Back on Track dat Maud hier draagt. De rijlegging eronder is Back on Track Carmen.

Paris omhelst haar zus in een sportieve tanktop uit de lijn Just Ride Leopard van Harry’s Horse, met daaronder rijbroek Just Ride Leopard Full Grip, inclusief riem. Skye draagt de Ariat Ascent Half Grip Tight. De top is de Ariat Ascent 1/4 Zip Baselayer. De speciale belijning in de stof op de rug stimuleert een juiste houding en stabiliteit, vergelijkbaar met de effecten van taping. Dankzij speciale technologie reageert de stof op lichaamstemperatuur, waardoor Skye hier het lichaam (en het hoofd!) koel houdt. Skye: "De Ascent-lijn draagt superfijn en is heel fashionable. Dit is echt een heerlijke top. Ik heb hem ook met korte mouw, dus ik kan het hele jaar vooruit."

zusjes paris en skye morssinkhof omhelzen elkaar voor de modeshoot
paris morssinkhof draagt een trainingsset van harry's horse voor de modeshoot

‘Deze set had ik niet meteen gedacht bij mezelf, maar nu ik hem aanheb, vind ik hem super!’ Wij zien Paris ook graag in deze kittige Harry’s Horse-set. Vest: Vest Just Ride Leopard, top: Shirt Just Ride Leopard, rijlegging: Equitights Just Ride Leopard Full Grip.

paris morssinkhof doet een peesbeschermer met infrarood om het been van het paard

Van het Duitse merk Runedal is deze Nordian Lichttherapie Pad in M. Deze infraroodproducten zijn er in vier afmetingen en in springschoenen, zodat de therapie aangepast op het lichaam kan worden toegepast. Voor de benen is er bijvoorbeeld een kleine pad in maat S.

paris morssinkhof plaatst het runedal zadeldek op het paard voor de lichttherapie met infrarood

Maak kennis met onze modellen!

Voor de lens deze keer vier sportamazones, die dankzij hun enthousiasme en de fijne aanwijzingen van fotograaf Sushilla zomaar model in a day werden. Dit zijn ze (linksboven met de klok mee): • Kristy Snepvangers (2004) won in 2021 goud op het NK eventing Junioren en is met Millstream’s Galante opgenomen in het A-kader eventing Junioren.

• Paris Morssinkhof (2002) had een succesvolle springcarrière bij de jeugd en geeft nu even prioriteit aan haar studie op Nyenrode.

• Maud de Reu (1999) was opgenomen in het KNHS Talententeam van 2019, 2020 en 2021 en maakt met Webron N.O.P. deel uit van het Paralympisch kader Dressuur.

• Skye Morssinkhof (2002) zit in het KNHS Talententeam 2022 en is met G-Vingino-Blue opgenomen in het B-kader springen Young Riders.

Voor deze shoot werden wij in Vragender gastvrij ontvangen op sport- en handelsstal Double M Stables van Micky Morssinkhof en Melvin Greveling. De prachtig verbouwde stal bevindt zich op het terrein van het bekende Paardensportcentrum Lichtenvoorde, dat van Micky’s ouders is.