LEDENVOORDEEL

Gratis zakje gezonde paardensnoepjes

Als KNHS-lid ontvang je bij je bestelling in de Pavo-webshop een gratis zakje gezonde paardensnoepjes van 1 kilogram ter waarde van € 4,95. Als je bij je bestelling van paardenvoer en supplementen online actiecode KNHSTREATS gebruikt, wordt automatisch het zakje Pavo Healthy Treats in de smaak wortel aan je bestelling toegevoegd. De actie geldt tot en met 31 juli 2021 en is alleen geldig in de webshop. www.pavo.nl


Horse Event is terug! En jij gaat met korting!

Wil je in september naar het leukste en populairste paardenevenement van Nederland? Horse Event 2021 is groter dan ooit met niet één maar twee weekenden. Op 11 en 12 en op 18 en 19 september kun je genieten van mooie paarden, leerzame clinics en spectaculaire shows. En wat nog toffer is: als KNHS-lid krijg je 30% korting op een dagkaart. Je bestelt je ticket voor een van de Horse Event-dagen door je KNHS relatienummer in te vullen in de ticketshop. De dag kies jij, de korting verzorgen wij! De kaartverkoop gaat 1 juli van start.


HORKA wedstrijd outfit


15% korting op je nieuwe wedstrijd­outfit

Yes, we kunnen weer meer op wedstrijd! Daar hoort natuurlijk een leuke nieuwe outfit bij. Je krijgt als KNHS-lid 15% korting op HORKA-wedstrijdkleding via www.lisasruitershop.nl. Ook ontvang je daarbij een leuk presentje. Check deze toffe actie en de voorwaarden op www.lisasruitershop.nl. De korting geldt tot en met 18 juli 2021.

image

Shoppen met korting bij Agradi

Met korting shoppen, wie wil dat nou niet?! De zomer is toch hét seizoen voor een nieuwe kleurige outfit of een gaaf nieuw zadeldekje? Bij KNHS-partner Agradi krijg je als lid van de KNHS nu 10% korting met code AGRADI10. Dat is mooi meegenomen! De actie geldt tot en met 30 juni 2021, dus kijk snel op agradi.nl!


10% korting op WK Tweespannen

Ben jij fan van de mensport? Moedig dan de deelnemers aan op het WK voor tweespanpaarden, van 8 tot en met 12 september in Kronenberg. Naast de vele sportieve hoogtepunten kun je genieten van een groot aantal side events. KNHS-leden krijgen 10% korting op de toegangsprijs! Gebruik bij je online reservering op www.limburg2021.nl kortingscode LEDENACTIEKNHS2021.

TIP Wil je het WK van begin tot eind van dichtbij meemaken? Reserveer dan een plaats op de fancamping (met toilet, douches en elektriciteit) vlakbij de hoofdingang.

De kortingsactie is geldig tot en met 1 augustus 2021.

KNHS-webshop is verhuisd

Je vindt de officiële KNHS-webshop voortaan op www.agradi.nl/knhs-webshop. Als lid krijg je ledenkorting op alle KNHS-producten. Vul je relatienummer in op jouw Agradi-profiel of maak een profiel aan met jouw relatienummer. www.agradi.nl/knhs-webshop

SPECIAAL VOOR KNHS-LEDEN

Deze acties en meer vind je op www.knhs.nl/ledenvoordeel. Als KNHS-lid profiteer je van speciaal voor jou geselecteerd ledenvoordeel. Je ontvangt 4x keer per jaar dit magazine en krijgt kortingen op allerlei producten.

Nog geen lid? Voor € 25,75 per jaar sluit je een KNHS-lidmaatschap af op www.knhs.nl/lidmaatschap.