LEDENVOORDEEL

Gratis emmer met deksel

Als KNHS-lid ontvang je een gratis Pavo-emmer met handige deksel ter waarde van € 9,95 bij je bestelling van een supplement naar keuze! Bestel hier je supplement in de Pavo-webshop en gebruik actiecode KNHSEMMER. Welk supplement kies jij? De actie geldt tot en met 30 april 2021 en alleen in de Pavo-webshop.


HORKA-goodiebag


Bij aanschaf van HORKA-zomercollectie bij Lisa’s Ruitershop ontvang je een goodiebag met speciale extra’s voor KNHS-leden. Je vindt hier de toffe nieuwe collectie. Shop ze!

Shop met korting bij nieuwe partner Agradi

Agradi is een nieuwe partner van de KNHS. Deze online shop voor paard, ruiter, stal en huisdier gaat de verkoop van de KNHS-team- en fankleding en harnachementlijn verzorgen. Agradi neemt hierbij het stokje over van Divoza. KNHS-leden krijgen nu 10% extra korting op de Agradi-merken Agradi Horse, Agradi Health en Agradi Power in de Agradi’s webshop! Gebruik de code AGRADI10. De actie is geldig tot en met 9 april 2021. Shop snel op agradi.nl!

image
image
image

Speciaal voor KNHS-­leden!

Deze acties en meer vind je op www.knhs.nl/ledenvoordeel. Als KNHS-lid profiteer je van speciaal voor jou geselecteerd ledenvoordeel. Je ontvangt 4x keer per jaar dit magazine en krijgt kortingen op allerlei producten.

Nog geen lid? Voor € 25,75 per jaar sluit je een KNHS-lidmaatschap af op www.knhs.nl/lidmaatschap.