LEDENVOORDEEL

Lekkere traktatie:

20% korting op Hartog voer

Bij Hartog is het de liefde voor paarden die de passie drijft om gezond en veilig voer te maken voor ieder paard. De experts van Hartog richten zich op de meest natuurlijke vorm van paardenvoeding, want een gezond paard vanbinnen, is een gelukkig paard. Sinds kort zijn de verpakkingen van Hartog te vinden in een nieuw jasje. Om dit te vieren krijgen KNHS-leden 20% korting op de Hartog paardenvoerproducten. Ga naar hartog-lucerne.com en gebruik de code HARTOG20 bij het afrekenen.


15% korting op Pavo ruwvoerproducten!

Kan je paard wel wat extra structuur in zijn rantsoen gebruiken? Of ben je op zoek naar een hoogwaardige aanvulling of vervanging van je ruwvoer? Kijk dan eens naar de ruwvoerproducten van Pavo. Er is genoeg keuze en alle producten zijn met zorg samengesteld. Daarbij kun je nu profiteren van een mooie ledenactie van 15% korting op de ruwvoerproducten van Pavo. Gebruik hiervoor de kortingscode KNHS15 op www.pavo.nl.

*De actie is geldig van 26 november tot en met 26 december


Kom naar CAVALLUNA Celebration!


Fans van CAVALLUNA opgelet! De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy! Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 zijn er drie fantastische voorstellingen te zien in de Ahoy Arena. Het nieuwe verhaal ‘CAVALLUNA – Celebration’ zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show met korting als KNHS-lid en verheug je op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden. Ga mee op een spannend paardenavontuur! KNHS-leden krijgen met de code KNHS10 €10,- korting op 2e rang tickets voor de shows van 12 maart 2020 (14:00 uur en 19:00 uur). Kijk hier voor het bestellen van kaarten.

Pak 10% op een nieuwe wedstrijdoutfit!

Als KNHS lid profiteer je bij Agradi van exclusieve voordeel- en winacties voor jou en je paard. Gebruik nu de code WEDSTRIJD10 en profiteer van 10% korting op bijna alle wedstrijdartikelen! Scoor dus snel een nieuwe wedstrijdoutfit voor het nieuwe jaar! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2021. Bestel snel via www.agradi.nl/knhs/ledenkorting!

*Actievoorwaarden van toepassing


Met korting naar Jumping Amsterdam!

Alle (inter)nationale helden, zowel ruiters als paarden, zijn van 27 tot en met 30 januari te vinden in de RAI voor het grootste indoor paardensportevenement Jumping Amsterdam. Jij toch ook? Als KNHS-lid krijg je maar liefst 15% korting op toegangskaarten! LET OP: Deze actie is alleen nog geldig in de early bird periode tot en met 30 november 2021 en geldt voor donderdag, vrijdag en zondagochtend. Ga dus met korting naar de Grand Prix-dressuur, De Telegraaf Avond of de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. Gebruik bij het bestellen van de kaarten op www.jumpingamsterdam.nl de promotiecode KNHSJUMP22 voor 15% korting. Kies in de bestelmodule eerst een vak, vul dan de promotiecode in en vervolgens kun je het aantal tickets selecteren.

* Deze actie is nog geldig t/m 30 november

BLIJF LEREN OP DE HORSERIDING ACADEMY!

Wat moet je een paardenliefhebber die alles al heeft cadeau geven voor de feestdagen? Nou, wat dacht je van een cadeaubon voor een Masterclass van een toptrainer of -coach? Super leuk om te geven of te krijgen. Op Horseriding.Academy leer jij alles wat je moet weten om de ruiter te worden die jij wilt zijn. Imke Schellekens-Bartels, Marion Schreuder, Alex van Silfhout en Rob Ehrens hebben zelf de inhoud van hun masterclass samengesteld. De masterclasses zijn dus uniek, eigentijds en persoonlijk. Een kijkje achter de schermen van toptrainers en -ruiters. Je leert hoe je een paard het beste traint, hoe je een jong paard opleidt of hoe je jezelf mentaal kunt voorbereiden op een wedstrijd. Daarbij krijg je bij iedere Masterclass ook een les gratis!

Kijk dus snel op horseriding.academy voor de mogelijkheden!

SPECIAAL VOOR KNHS-LEDEN

Deze acties en meer vind je op www.knhs.nl/ledenvoordeel. Als KNHS-lid profiteer je van speciaal voor jou geselecteerd ledenvoordeel. Je ontvangt 4x keer per jaar dit magazine en krijgt kortingen op allerlei producten.

Nog geen lid? Voor € 25,75 per jaar sluit je een KNHS-lidmaatschap af op www.knhs.nl/lidmaatschap.

image
image
image