LEDENVOORDEEL

Gratis voerschep van Pavo

KNHS-leden krijgen in de maand september bij aankoop van twee zakken Pavo Nature’s Best een gratis voerschep via www.pavo.nl Altijd handig! Als je twee zakken Nature’s Best in je winkelmandje plaatst, dan komt de voerschep er automatisch bij.


Coach ruiters fit met One Switch

Heb jij een passie voor de paardensport en wil jij ruiters begeleiden om de beste partner voor hun paard te worden? Dan is de Ruitervitaal Coach opleiding van One Switch wat voor jou! Je leert alles over het specifiek trainen van ruiters, om zo meer lichaamsbewustzijn en controle te creëren. Ook leer je ruiters te coachen op het gebied van leefstijl en mindset. KNHS-leden kunnen nu gebruik maken van een speciale actie en module I volgen voor €395,- in plaats van €695,-! (Geldig voor de groep van 24 september of 9 oktober). Meer weten? Check hier voor meer informatie!


Nooit meer koude voeten met boots van Greenwich


15% korting op gave outdoor boots

Ben jij al helemaal klaar voor de herfst? Met deze handige HORKA outdoor boots heb je in ieder geval geen koude voeten meer. Je kunt deze Greenwich outdoor boots in oktober bestellen met een mooie ledenkorting van 15% korting op de website van Van der Haar Ruitersport met de actiecode: ‘GREENWICH15’.

*Zo lang de voorraad strekt

10% korting bij Agradi

Als KNHS-lid profiteer je bij Agradi van exclusieve voordeel- en winacties voor jou en je paard. Gebruik nu de code AGRADI10 en ontvang direct 10% extra korting op jouw bestelling! Dat wordt shoppen! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021. Bekijk de actie hier!

*Actievoorwaarden van toepassing


Met 25% korting naar Military Boekelo

Ook dit jaar kun je weer genieten van topsport, een fantastische Herfst-Fair of een bezoek aan het Military Café. KNHS-leden profiteren zoals vanouds van een korting van 25% op een entreeticket met hun KNHS-relatienummer. De prijs voor ticket op zaterdag is € 30,- en voor KNHS-leden slechts € 22,50. Je kunt maximaal 2 kaarten bestellen. Houd je KNHS-relatienummer paraat en bestel hier je kaarten.

Kijk alle KNHS College Tours terug met korting!

Kun jij wel wat handige tips gebruiken om thuis met je eigen paard direct mee aan de slag te gaan? Kijk dan nu één van de KNHS College Tours terug op het moment dat het jou uitkomt. Alle College Tours zijn eenvoudig terug te zien op het platform Horseriding.Academy zoals de College Tour 'Paardrijden met ruitergevoel' met hippisch instructeur van het jaar Hester Bransen of 'Werken aan de hand' met Bastiaan de Recht. Ben je lid van de KNHS? Dan krijg je ook nog eens €10,- korting! Bekijk hier het overzicht van alle College Tours.

SPECIAAL VOOR KNHS-LEDEN

Deze acties en meer vind je op www.knhs.nl/ledenvoordeel. Als KNHS-lid profiteer je van speciaal voor jou geselecteerd ledenvoordeel. Je ontvangt 4x keer per jaar dit magazine en krijgt kortingen op allerlei producten.

Nog geen lid? Voor € 25,75 per jaar sluit je een KNHS-lidmaatschap af op www.knhs.nl/lidmaatschap.